Referat: Älvängens IK - Åsaka SK

Metrologerna hotade med riktigt busväder, men det blev istället en riktigt fin fotbollskväll på Älvevi.
Gästerna återigen från division 4 Västergötland och vi ser tydligt att tjejerna ligger långt fram i utvecklingen trots den låga medelåldern.
Bollinnehavet är massivt och vi får träna uppspel och vårt passningsspel i stor utsträckning.
Redan efter 20 min står det 3-0 och där dör matchen lite grann, i andra perioden backar motståndarna ner och gör det svårt för oss att spela upp i mitten.
När vi spelar runt på kanterna blir det tuffare för dem och målen fortsätter trillar in och det slutar 6-0.
Emmy har en lugn kväll i kassen, men en nolla är alltid en nolla.
Återigen är det riktigt fina insatser rakt över, det är en riktig laginsats som gör det ikväll. Vi snackar även bredd i truppen med stort B, finns ju nästan 20 tjejer till som inte var med ikväll...
Extra plus till Stella som spelar 90 minuter felfritt och sätter två mål och spelar fram till ett. Jonna J fortsätter sitt fina anfallsspel och nätar återigen för tredje matchen på raken, helt klart en oslipad diamant.
En eloge även till Åsaka som trots att de var lite kort med folk inte gav upp utan kämpade på i 90 minuter.